Twee ervaren adviseurs in de agrarische sector starten Factor.4.Change
02 november 2020 
0 min. leestijd

Twee ervaren adviseurs in de agrarische sector starten Factor.4.Change

De adviseurs Jan Kappers en Jolte Pot zijn vanaf 2 november 2020 gezamenlijk advieskantoor Factor.4.Change gestart. Zij combineren meer dan twintig jaar ervaring in het advieswerk, onder meer als collega’s bij Alfa Accountants en adviseurs. Factor.4.Change richt zich vooral op de agrarische sector. Bij Factor.4.Change vindt u specialisten met jarenlange ervaring op het financiële vlak en diepgaande, brede kennis van de wet- en regelgeving waar u als agrariër mee te maken heeft. In de praktijk gaan die twee vaak hand in hand. Bij Factor.4.Change kunt u terecht voor het complete plaatje.

Binnen de agrarische sector staan beide heren bekend als echte specialisten op hun vakgebied. Hun adviezen leverden hun klanten veel toegevoegde waarde op. Door het starten van Factor.4.Change willen beiden heren een verandering binnen de advisering tot stand brengen, waarbij u als klant het uitgangspunt bent.

“kies voor inzicht, overzicht en vooruitzicht”

Maatwerk, nuchterheid, transparantie, doelgerichtheid en snelheid zijn kernwaarden die bij Factor.4.Change voorop staan. Benieuwd waar Factor.4.Change u onder mee kan helpen? Kijk op www.factor4change.nl. Wilt u onze ontwikkelingen vernieuwingen en actualiteiten in de komende maanden van Factor.4.Change volgen? Volg Factor.4.Change dan op één van de sociale platformen.

 

Over de schrijver
Als adviseur richt Jolte zich vooral op de inpassing van de wet- en regelgeving op uw agrarisch bedrijf. Wet- en regelgeving lijkt vaak beperkend en soms bedreigend, maar biedt naar zijn mening ook weer kansen. Het is voor hem een uitdaging om met een goede onderbouwing de mogelijkheden per bedrijf in beeld te brengen en daar u als ondernemer mee voort te helpen.
Antje de Ruiter
Door

Antje de Ruiter

op 03 Nov 2020

Dapper en wat een lef Veel Succes en al het goede voor de toekomst gewenst

Reactie plaatsen