‘De regelgeving lijkt soms een doolhof vol radartjes’
10 oktober 2020 
0 min. leestijd

‘De regelgeving lijkt soms een doolhof vol radartjes’

Regelgeving in de agrarisch sector. Menig ondernemer is er wel een beetje klaar mee. Heeft u eindelijk de bestaande regelgeving onder de knie, wordt die weer aangepast. Het gevoel dat die regels u alleen maar meer beperkingen opleggen, overheerst al snel.

Gevolgen van uw keuze

Wilt u als agrarisch ondernemer verder, dan zult u toch een weg moeten vinden binnen die ‘doolhof’ aan regels en wetsvoorschriften. Wilt u het echt goed doen, dan moet u bovendien met alle regelgeving tegelijk rekening houden. Een keuze op het gebied van mestbeleid, kan immers weer van invloed zijn op de betalingsrechten en vergunningen. De doolhof zit kortom vol radartjes die elkaar in werking zetten. Aan u om de gevolgen van uw keuze te overzien.

Factor 4 Change helpt u direct bij de toepassing van wet- en regelgeving binnen uw bedrijf.

Dankzij onze jarenlange, brede ervaring in de regelgeving voor de agrarische sector, is Factor 4 Change in staat om alle wet- en regelgeving optimaal op elkaar af te stemmen. Wij maken het u zo makkelijk mogelijk. U hoeft alleen maar de vraag te stellen.

Kennisoverdracht

Wij zorgen ervoor dat u weet wat van u wordt verwacht, bieden u de hulpmiddelen om dit eenvoudig te realiseren en helpen u aan uw verplichtingen te voldoen. Kennisoverdracht is daarbij een must. Alleen als u goed op de hoogte bent van de regelgeving, kunt u het effectief inpassen in uw bedrijfsvoering en voorkomt u dat u in de problemen komt.

 

Over de schrijver
Als adviseur richt Jolte zich vooral op de inpassing van de wet- en regelgeving op uw agrarisch bedrijf. Wet- en regelgeving lijkt vaak beperkend en soms bedreigend, maar biedt naar zijn mening ook weer kansen. Het is voor hem een uitdaging om met een goede onderbouwing de mogelijkheden per bedrijf in beeld te brengen en daar u als ondernemer mee voort te helpen.
Reactie plaatsen