melkvee boekhouding begroting mest subsidies

Over Factor 4 Change (F4C)

waar kunt u ons aan herkennen?

Over Factor 4 Change (F4C)

waar kunt u ons aan herkennen?

melkvee boekhouding begroting mest subsidies

Met Factor 4 Change is elke verandering gericht

Missie 

Factor 4 Change (F4C) wil voor agrarische ondernemers met behulp van professionele, heldere analyses, calculaties en prognoses in kaart brengen wat een verandering in het bedrijfsproces kan betekenen. De Factor 4 Change.


Visie 

F4C is uw partner. Wij monitoren continu uw visie (droom) aan de hand van de (jaar)cijfers. De insteek is uiteraard zakelijk met nadrukkelijk oog voor uw stal, vee, land en machinepark. Maar F4C legt ook de link naar u als ondernemer en uw gezin. Het gaat om het totaalbeeld.

F4C maakt het makkelijker. Wij geven u de middelen om doelgericht, effectief en efficiënt uw bedrijf te leiden. Maak bijvoorbeeld kennis met ons platform waar u uw bedrijfsspecifieke gegevens up to date kunt volgen en uw financiële administratie eenvoudig kunt bijhouden.

F4C wil het u als ondernemer makkelijk maken en u volledig meenemen in de adviezen die wij geven. Zodat u zich als ondernemer verder kunt ontwikkelen.

Ons Team

F4C melkvee advies

Jan Kappers

Specialist Strategie & Financiering

F4C agro advies

Jolte Pot

Specialist Wet & Regelgeving

factor4change administratie en advies

Teo Cazant

Specialist Administratie & Fiscaliteit

Onze diensten

Subsidiemodule Agrarische Bedrijfsadvisering en Educatie (SABE)

Administratie & Fiscaliteit

Het bijhouden en begrijpen van een boekhoudkundige administratie is niet voor iedereen weggelegd. Maar voor u als ondernemer is inzicht en optimalisatie van groot belang. Een altijd beschikbare administratie begeleid door een goede fiscale adviseur zorgt dat u klaar bent voor de toekomst.

cijfers

Strategie & Financiering

Uw onderneming is een samenspel van mensen, dieren, middelen en kapitaal. Alle elementen worden bij elkaar gebracht om uw beoogde doelen te gaan realiseren. Een gedegen bedrijfsplan gecombineerd met een passend financieringsplan is de fundering van uw toekomstig succes.

regelingen RVO

Wet & Regelgeving

Wet- en Regelgeving zijn de kaders waar u als ondernemer binnen moet bewegen. Velen zien ze als bedreigend en willen daardoor er zich zo min mogelijk in verdiepen. Met een goede administratie en onderbouwing is vaak meer mogelijk dan u in eerste instantie denkt en bent u klaar voor de toekomst.

Snelheid 

Enerzijds zullen wij voldoende tijd nemen om een goede analyse te maken, onder meer aan de hand van een gesprek met u als ondernemer(s) en een bezoek aan uw bedrijf. Anderzijds houden wij ervan (cijfermatige) informatie, effectief en efficiënt, in te winnen. Wij houden de vaart erin.

Doelgericht 

Wij denken vanuit de klant. Waar staat u? Waar wilt u heen? Wat heeft u daarvoor nodig? Samen gaan wij stapsgewijs en vooral doelgericht aan de slag.

Transparantie

Wij denken vanuit de klant. Waar staat u? Waar wilt u heen? Wat heeft u daarvoor nodig? Samen gaan wij stapsgewijs en vooral doelgericht aan de slag.

Nuchter 

Wij blijven graag nuchter. Is dat onze boerenafkomst? Of is het onze jarenlange ervaring als adviseurs voor agrarische ondernemers? De resultaten zijn in elk geval goed. Wij geloven in professionaliteit.

Maatwerk

Geen enkel bedrijf in de agrarische sector kent zijn gelijke. U als agrarische ondernemer heeft uw eigen achtergrond, uw eigen vraagstukken, uw eigen doelen. Factor 4 Change put uit een schat aan informatie, kennis en kunde, die wij graag op uw specifieke situatie toepassen. Maatwerk dus tegen een scherpe prijs-kwaliteit verhouding.