NIEUW: F4C breidt uit met administratie en fiscaliteit
10 mei 2021 
1 min. leestijd

NIEUW: F4C breidt uit met administratie en fiscaliteit

Met ingang van 1 mei 2021 hebben 3 ervaren agrarisch adviseurs hun krachten gebundeld. Teo Cazant, Jan Kappers en Jolte Pot brengen 60 jaar advies-ervaring bij elkaar. Door de krachtenbundeling ontstaat een energiek, betrokken en pro-actief team, die u als klant verder kan helpen en die uitdagingen niet uit de weg gaat!

Binnen F4C administratie wordt uw administratie naar uw behoefte ingericht. Met online programma’s streven wij naar een efficiënte inrichting. Op deze manier heeft de ondernemer, middels een online dashboard, altijd inzicht in zijn actuele resultaten. F4C administratie staat voor een laagdrempelig kantoor met kwaliteit voor een  passende prijs. En bovendien staan er uitstekende specialisten pro-actief klaar om bij te springen waar mogelijk.

De drie adviseurs zijn in de sector bekend als vakkundige specialisten, elk op hun vakgebied. Zo richt Jan Kappers zich als generalist op financieringen, begrotingen en strategische advisering. Jolte heeft jarenlange ervaring met wet- en regelgeving in de agrosector, subsidies en vergunningen, en is daarbij erg oplossingsgericht. Teo is een agro-fiscalist die de fiscale kansen signaleert en aangrijpt en fiscale risico’s probeert weg te nemen. Gezamenlijk zijn deze drie mannen in staat de agrarisch ondernemer te begeleiden bij ingrijpende processen als samenwerking, bedrijfsovername, uitbreiding, etc.

Kortom, F4C administratie vormt een team van specialisten, met kennis van de sector. Ze vormt een dynamisch team met een frisse kijk op de agrarische onderneming en de ontwikkelingen in de sector. Een laagdrempelig team met een goede prijs/kwaliteit verhouding. De adviseurs werken vanuit huis in Vinkenbuurt, Dalfsen en Zwolle. Interesse in een vrijblijvend gesprek over wat F4C administratie voor u kan betekenen? Bezoek onze website en laat een bericht achter.

Over de schrijver
Teo is een fiscalist met een passie voor de agrarische sector. Het is zijn uitdaging om fiscale kansen te benutten en de fiscale bedreigingen vroegtijdig waar te nemen. Daarbij is de basis vaak een goed en efficient ingerichte, actuele administratie! Hij heeft een jarenlange ervaring m.b.t. bedrijfsoverdrachten of -beëindiging, samenwerkingen, het opzetten van BV-structuren en staat u hierin graag terzijde.
Reactie plaatsen