Subsidie voor o.a. zonnepanelen (SDE++)
13 november 2020 
0 min. leestijd

Subsidie voor o.a. zonnepanelen (SDE++)

Om de CO2-uitstoot in Nederland te verlagen is de subsidieregeling SDE++ in het leven geroepen. Met deze regeling wordt er subsidie verstrekt voor o.a. zonne-energie en windenergie. Vanaf 24 november 2020 tot en met 17 december 2020 is het weer mogelijk om deze subsidie aan te vragen.

“CO2-uitstoot verlagen met acceptabele terugverdientijd”

Als u belangstelling heeft is het juiste tijdstip van uw aanvraag van groot belang. Aanvragen worden gerangschikt op basis van verwacht resultaat qua CO2-verlaging. Bij gelijke beoordeling zal het tijdstip van indienen leidend kunnen zijn. Bent u voornemens om te investeren in zonnepanelen op uw dak of op een andere locatie? Dan loont het zeker de moeite om een aanvraag voor deze regeling tijdig in te dienen. Op de site van RVO staat veel informatie vermeld over deze regeling. Voor ondersteuning kunt u contact met ons opnemen.

Over de schrijver
Als adviseur richt Jolte zich vooral op de inpassing van de wet- en regelgeving op uw agrarisch bedrijf. Wet- en regelgeving lijkt vaak beperkend en soms bedreigend, maar biedt naar zijn mening ook weer kansen. Het is voor hem een uitdaging om met een goede onderbouwing de mogelijkheden per bedrijf in beeld te brengen en daar u als ondernemer mee voort te helpen.
Reactie plaatsen