Jonge Landbouwers investering subsidie (JOLA)
13 november 2020 
0 min. leestijd

Jonge Landbouwers investering subsidie (JOLA)

Bent u op het moment van aanvragen maximaal 40 jaar oud? En heeft u niet eerder meegedaan met deze investeringsregeling? Dan is er een mogelijkheid om in de periode van 7 december 2020 tot en met 12 februari 2021 30% directe subsidie te verkrijgen. Deze subsidie bedraagt minimaal € 10.000, – en maximaal € 20.000, -.

“Minimaal € 10.000, – en maximaal € 20.000, – subsidie”

De wijze waarop uw subsidiebedrag wordt berekend is afhankelijk van enkele factoren van uw onderneming. Alleen investeringen die op een gepubliceerde lijst van uw provincie worden weergegeven komen in aanmerking voor deze subsidie. Een correcte registratie bij de Kamer van Koophandel is van groot belang bij deze regeling. Op de site van RVO kunt u meer algemene informatie vinden over deze regeling. Een aantal provincies heeft een afwijkende lijst met investeringen waar u uit kunt kiezen. Een overzichtelijke investeringslijst kunt u hier downloaden.

U kunt contact met ons opnemen om uw uitgangspunten te beoordelen. Of te vragen naar meer informatie over deze regeling. En voor ondersteuning bij uw aanvraag- en vaststellingsprocedure.

Over de schrijver
Als adviseur richt Jolte zich vooral op de inpassing van de wet- en regelgeving op uw agrarisch bedrijf. Wet- en regelgeving lijkt vaak beperkend en soms bedreigend, maar biedt naar zijn mening ook weer kansen. Het is voor hem een uitdaging om met een goede onderbouwing de mogelijkheden per bedrijf in beeld te brengen en daar u als ondernemer mee voort te helpen.
Reactie plaatsen