meer over....

Teo Cazant

fiscaal advies F4C

 

Ik ben Teo Cazant, woonachtig in Vinkenbuurt, getrouwd met Alie en vader van 3 kinderen. Ik ben opgegroeid op een melkveebedrijf en in het verleden enkele jaren zelf melkveehouder geweest. Helaas was het niet mogelijk om dat bedrijf voort te zetten. Wij houden thuis vleeskoeien, een wat uit de hand gelopen hobby waarmee we feeling houden met de boerenpraktijk.


Loopbaan

Nog tijdens mijn studie Agrarisch Ondernemerschap aan de CAH Dronten ben ik begonnen bij Alfa Accountants en adviseurs. Ik heb daar ruim 11 jaar gewerkt, met name als relatiebeheerder, waarbij ik als aanspreekpunt van een uitdagende agrarische klantenportefeuille werkzaam was. Met deze klanten zochten we naar een fiscale optimalisatie, maar ook begeleidde ik hen bij bedrijfsoverdrachten, opzet van BV-structuren, het aangaan van samenwerkingen en advisering m.b.t. huwelijkse voorwaarden en testamenten. In de tussentijd heb ik fiscale opleidingen gevolgd, met als afsluiting de Master Fiscaal Recht aan de Universiteit Groningen. 

"Niet alleen als u dat vraagt, maar pro-actief. Daarbij zijn korte lijnen en goede bereikbaarheid essentieel!"

Pro-actieve, laagdrempelige relatie

In de jaren dat ik nu adviseur ben, heb ik altijd voor ogen gehad een pro-actieve rol te hebben. U bent als agrariër vooral gericht op uw bedrijfsvoering, als adviseur sta ik graag naast u en houd ik graag uw financiële en fiscale kansen en bedreigingen in de gaten. Niet alleen als u dat vraagt, maar pro-actief. Daarbij zijn korte lijnen en goede bereikbaarheid essentieel. Even een telefoontje voorafgaand aan een investering kan u veel fiscale winst opleveren. Een pro-actieve houding en scherpe advisering is alleen mogelijk als er over en weer gesproken wordt over de ontwikkelingen. Het helpt daarbij dat wij transparant zijn over kosten, zodat u niet een drempel ervaart om ons te bellen bij vragen. 

"Zodat de administratie u zo min mogelijk tijd kost en u zoveel mogelijk inzicht oplevert!"

Administratie

Ik ken weinig ondernemers die met plezier aan hun administratie werken. Ik heb in al die jaren heel wat administraties voorbij zien komen, van diverse pluimage. Een administratie die niet goed is ingericht op uw situatie, werkt frustrerend. Het mooie is dat er de afgelopen jaren tal van technische ontwikkelingen zijn om de administratie naar uw wensen in te richten. Ik vind het mooi om u hierin bij te staan, Zodat de administratie u zo min mogelijk tijd kost en u zoveel mogelijk inzicht oplevert!

 

Samenwerking

1 mei 2021 is de samenwerking binnen F4C administratie BV geboren. Binnen deze samenwerking zal ik u als ondernemer graag bij staan op het administratieve en fiscale vlak. Het is geweldig om samen te werken met twee hele goede, ervaren specialisten, zodat we u als ondernemer allround kunnen bijstaan. 

tevreden administratie fiscaal

"Bij onze vorige boekhouder hadden wij niet het idee dat we gestuurd werden in het benutten van fiscale voordelen. We wilden dat grondig doornemen en hebben daarom contact gezocht met Teo Cazant. Teo is en ‘oude bekende’ en het klikte meteen toen we eens over onze bedrijfsstrategie en jaarverslag zaten te sparren. Samen hebben we een duidelijke planning gemaakt met betrekking tot de investeringen, om daarmee het hoogste rendement te behalen. Door deze planning worden er forse fiscale voordelen gerealiseerd. Teo snapt op welke manier wij willen ondernemen en ons bedrijf willen opbouwen. Vanuit dat oogpunt weet hij gericht mee te denken over wat de optimale balans is wat betreft investeringen en bedrijfsmanagement."

Tim en Gera Van Noord, Hellouw - melkveehouder

Benieuwd naar mijn geschreven actualiteiten?